Nettbutikk - favoritter

Som dere sikkert vet, så har det nettopp vært vinterferie. Kanskje ikke for alle, i og med at det er litt forskjellig fra skole til skole, men dere skjønner poenget. Det er mandag i morgen, og for å være helt ærlig så grugleder jeg meg litt. Jeg har ikke gjort en dritt i vinterferien, og så langt jeg kan se så tror jeg det faktisk bare blir godt for meg å være litt sosial. Kan vel si med en gang at jeg jubla i stua tidligere fordi jeg kom videre i Candy Crush, så det sier kanskje litt! Ellers har jeg ikke gjort en dritt i dag heller, så mye interessant blir det ikke altså.


Anyways, når jeg har spart opp penger(eller stipend, hehe) så pleier jeg å lete etter klær og sko på forskjellige nettbutikker. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å velge hvilken nettside man liker best, så jeg ser bare på alle favorittene mine mens jeg først er i gang. Har ikke satt opp noe rekkefølge, så oppstillingen er helt tilfeldig.

-Kanskje det er noen nettsider dere ikke vet om, samtidig som mange kanskje kjenner veldig godt nelly? Den nettsiden er helt klart en av mine yndlings-kjole-nettbutikker, og jeg ser alltid der først om jeg skal se etter en ny kjole. 

-AXparis. Ah, jeg som elsker kjoler. Spesielt peplum. AXparis er definitivt en favoritt-nettbutikk. Det er der jeg bl.a kjøpte denne kjolen: 

Som jeg nevnte for 5 innlegg siden. Kommer bedre bilde etterhvert.

-Så har vi da NastyGal. O-m-g. Der fins det så utroolig masse kult, og så utroolig mye som jeg kunne gått i! Synd det er så dyrt der.

-SheInside. Der har de utrolig fine gensre. Har ikke bestilt noe derfra enda, men har vært ganske nær på å gjøre det hver gang jeg har hatt penger til det. Vet egentlig ikke helt hvorfor jeg ikke har gjort det enda! Kanskje det skal være det neste på lista, for gensrene der er sykt fine. De har også veldig mye galaxy-motiv der, som også er sykt kult.

-MadLady er egentlig ganske likt sheinside, derfor har jeg egentlig ikke så mye mer jeg vil si om det.

-RUNAWAYDREAMZ er en sykt kul nettbutikk. De har så sykt mye kult, mye studded og alt man egentlig kan ønske seg. Elsker det.

-Jeg har piercing i navlen, som dere sikkert vet(fordi jeg har posta det i et innlegg tidligere), og har nylig kjøpt piercing fra CrazyFactory, og jeg elsker dem. Det er sykt mye billig, sykt mye utvalg, og mye med kirurgisk stål. Ikke bare navlepiercing, men til øre, nese, munn, øyenbryn, tunge osv. Liker den nettsiden veldig godt, iallfall!!


Har du noen nettbutikk- favoritter?

Skrevet: 03.03.2013 / 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

6 kommentarer

Skrevet av: Becca Alexandra

Dato: 03.03.2013 | Tid: 20:16 | Hjemmeside/URL: http://beccaalexandra.blogg.no
Mange bra nettbutikker! :D Jeg liker ebay, om det tells, hehe.


Skrevet av: Andrea Lossius

Dato: 03.03.2013 | Tid: 20:18 | Hjemmeside/URL: http://andrealossius.blogg.no/
Becca Alexandra: Japp, tels det og! Haha :-)


Skrevet av: feliciaastroza

Dato: 03.03.2013 | Tid: 20:25 | Hjemmeside/URL: http://feliciaastroza.blogg.no
så fine! :-) Liker sheinside ;-)


Skrevet av: Gunnhild Resell

Dato: 03.03.2013 | Tid: 20:28 | Hjemmeside/URL: http://Gunnhildresell.blogg.no
Nydelig piercing! Både nastygal, madlady og runwaydreamz er jo hærlige butikker, til tross for at jeg aldri har bestilt derfra :S


Skrevet av: Helene, kommenterer alltid tilbake ♥

Dato: 03.03.2013 | Tid: 20:44 | Hjemmeside/URL: http://helenekragseths.blogg.no
mange bra nettbutikken, liker ingen på nett enda eller kanskje nelly og superkul XD


Skrevet av: GUNN MERETE - kommenterer tilbake

Dato: 03.03.2013 | Tid: 21:08 | Hjemmeside/URL: http://gunnmeretee.blogg.no
så mange bra :D


Designet er laget av kdj.blogg.no.
hits