Arkiv / mars 2013

My stuff

Som jeg sa tidligere så skulle jeg ta bilde av tingene jeg fikk av bestemor mens hun var her! Er egentlig helt uinteressant for dere, så hvorfor gjør jeg dette.... Har i hvert fall noe å gjøre!


Så, har du fått noe spennende av et familiemedlem i det siste? Haha

Skrevet: 04.03.2013 / 18:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Any day can be a good day

Som alle vet så er det mandag i morgen. Bu-hu, skole. Det jeg gruer meg mest til er å stå opp tidlig, og måtte lete etter noe "spesielt" å ha på meg. Hater å lete etter klær, også bruker jeg opp halve tida på det slik at jeg ikke har tid til å spise frokost og blir sløv resten av dagen. Mandager er mareritt. Tirsdager er helt ok, egentlig et lite dytt. Onsdager er greie. Torsdager begynner jeg å bli sløv igjen, mens fredager er jeg totalt sliten. Så er det helg. La denne uka gå fort, please!Nå skal jeg fjerne sminken og legge meg. Er NØDT til å sove(selv om vi alle vet at jeg kommer til å være våken til langt ut på natt og være dødstrøtt i morgen). God natt, søte lesere!
Liker du mandager? 

Skrevet: 03.03.2013 / 22:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Nettbutikk - favoritter

Som dere sikkert vet, så har det nettopp vært vinterferie. Kanskje ikke for alle, i og med at det er litt forskjellig fra skole til skole, men dere skjønner poenget. Det er mandag i morgen, og for å være helt ærlig så grugleder jeg meg litt. Jeg har ikke gjort en dritt i vinterferien, og så langt jeg kan se så tror jeg det faktisk bare blir godt for meg å være litt sosial. Kan vel si med en gang at jeg jubla i stua tidligere fordi jeg kom videre i Candy Crush, så det sier kanskje litt! Ellers har jeg ikke gjort en dritt i dag heller, så mye interessant blir det ikke altså.


Anyways, når jeg har spart opp penger(eller stipend, hehe) så pleier jeg å lete etter klær og sko på forskjellige nettbutikker. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å velge hvilken nettside man liker best, så jeg ser bare på alle favorittene mine mens jeg først er i gang. Har ikke satt opp noe rekkefølge, så oppstillingen er helt tilfeldig.

-Kanskje det er noen nettsider dere ikke vet om, samtidig som mange kanskje kjenner veldig godt nelly? Den nettsiden er helt klart en av mine yndlings-kjole-nettbutikker, og jeg ser alltid der først om jeg skal se etter en ny kjole. 

-AXparis. Ah, jeg som elsker kjoler. Spesielt peplum. AXparis er definitivt en favoritt-nettbutikk. Det er der jeg bl.a kjøpte denne kjolen: 

Som jeg nevnte for 5 innlegg siden. Kommer bedre bilde etterhvert.

-Så har vi da NastyGal. O-m-g. Der fins det så utroolig masse kult, og så utroolig mye som jeg kunne gått i! Synd det er så dyrt der.

-SheInside. Der har de utrolig fine gensre. Har ikke bestilt noe derfra enda, men har vært ganske nær på å gjøre det hver gang jeg har hatt penger til det. Vet egentlig ikke helt hvorfor jeg ikke har gjort det enda! Kanskje det skal være det neste på lista, for gensrene der er sykt fine. De har også veldig mye galaxy-motiv der, som også er sykt kult.

-MadLady er egentlig ganske likt sheinside, derfor har jeg egentlig ikke så mye mer jeg vil si om det.

-RUNAWAYDREAMZ er en sykt kul nettbutikk. De har så sykt mye kult, mye studded og alt man egentlig kan ønske seg. Elsker det.

-Jeg har piercing i navlen, som dere sikkert vet(fordi jeg har posta det i et innlegg tidligere), og har nylig kjøpt piercing fra CrazyFactory, og jeg elsker dem. Det er sykt mye billig, sykt mye utvalg, og mye med kirurgisk stål. Ikke bare navlepiercing, men til øre, nese, munn, øyenbryn, tunge osv. Liker den nettsiden veldig godt, iallfall!!


Har du noen nettbutikk- favoritter?

Skrevet: 03.03.2013 / 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

PicturesCanon EOS 1100D


Hva synes du? 

Skrevet: 03.03.2013 / 18:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

My cats
Har du katter?

Skrevet: 03.03.2013 / 16:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Dagens Antrekk

 

For andre gang(tror jeg?) så er det faktisk sol i Harstad. Jeg hater vinter, så litt sol synes jeg er helt toppers! Elsker sol, og kan nesten ikke vente med sommerferie. 
I dag skal jeg ikke gjøre noe spesielt. Skal bare være hjemme, også får vi besøk av bestemor og samboern hennes senere som skal spise middag her. Har fått noen ting av henne, for hun var innom her i går og, så jeg tenkte jeg skulle vise dere de senere i dag.

 


solbriller H&M hvit genser BikBok bukse BikBok vest BikBok Armbånd Gave

Hva synes du?


 Forresten: Er det noen som er flinke til å lage headere? Tenkte å bytte, for jeg er så lei av den jeg har nå. Si gjerne i fra! Blir iallfall veldig glad hvis jeg får hjelp til det. 

 

Skrevet: 03.03.2013 / 13:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

I knew what I had before it was gone, I just never thought I'd lose it.-A strong woman is one who's able to smile this morning like she wasn't crying last night

-Dear tummy, sorry for all the butterflies. Dear pillow, sorry for all the tears. Dear heart, sorry for all the damage. Dear brain, you were right.

 

Skrevet: 02.03.2013 / 22:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Nyeste innkjøp
Axparis - bedre bilder kommer i senere anledninger


Eurosko


Økonomisko
BikBok - gave


Nelly


Crazyfactory


Crazyfactory

Hva synes du?

Skrevet: 02.03.2013 / 19:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

New Start

Heisann! Jeg var dessverre nødt til å starte helt på nytt. Passer jo bra med ett nytt år egentlig. Saken er at jeg hadde virus i et av innleggene på bloggen min, og jeg klarte ikke finne ut hvilket av dem, så jeg endte opp med å slette alle sammen. Kjipe greier. Får iallfall starta på nytt, og forhåpentligvis gidder jeg å blogge hver dag. Skal få fiksa linkene ved headeren så snart som mulig. 


Hva synes du om at jeg er tilbake på bloggfronten?

Skrevet: 02.03.2013 / 16:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits